Monet in Zaanse Monologen

Jacob Reitsma, lid van verdienste van de Stichting Monet in Zaandam, is één van de acht inspirerende Zaanse sprekers van de Zaanse Monologen. Hij vertelt over zijn passie voor Monet en zijn zoektocht naar een verdwenen Monetschilderij.

De Zaanse Monologen vinden plaats op zondagmiddag 12 november in het Zaantheater.

Initiatiefnemer is het platform Wij zijn Zaankanters en de opbrengst van de voorstelling gaat naar het Arie Lemsfonds van de oud-burgemeester van Zaanstad. Volgens de organisatie moet het een middag worden waarbij weer rustig geluisterd kan worden naar een inspirerend verhaal. De Zaanstreek zit vol met dit soort sprekers. Naast Jacob Reitsma hebben vier sprekers toegezegd een verhaal van een kwartier tevertellen. Actrice Funda Müjde, die bekend is vanwege haar rol in Vrouwenvleugel, Rode Kruis-arts Ben Mak die levendig kan vertellen over zijn ervaringen in oorlogsgebieden. Architect Eva Stache laat haar licht schijnen op het nieuwe Zaanse Groen. Jet Meelker zet de zaal aan het denken met haar eigenzinnige visie op onderwijs. De andere drie sprekers worden later nog bekendgemaakt.

De kaarten kosten 20 euro. De voorstelling op zondag 12 november begint om 14.30 uur. Kaarten zijn te krijgen via: www.zaantheater.nl/tickets/zaanse-monologen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *