Vrijwilliger worden bij Stichting Monet in Zaandam

Stichting Monet in Zaandam is op zoek naar vrijwilligers. Bestuursleden en/of mensen die het team in het MonetAtelier, de gidsen van de MonetWandelingen of het team Educatie willen versterken.

Doelstelling van de stichting is: ‘Monet op de kaart te zetten van Zaandam’ en ‘Zaandam op de kaart te zetten van Monet’. De activiteiten bestaan voornamelijk uit het informeren over en het uitdragen van het Nederlandse – met name in de Zaanstreek gesitueerde – werk van de wereldberoemde Franse schilder Claude Monet.

Hoe doen we dat?

  • Als vrijwilliger in het team MonetAtelier gaat het met name om het ontvangen van gasten. Dit kunnen bewoners van de Zaanstreek zijn maar ook backpackers uit Australië of studenten uit Zuid-Korea. De bezoeken kunnen 10 minuten duren maar ook een uur. Afhankelijk van de interesse van de bezoekers. Meer informatie:>> Vrijwilliger zijn bij Stichting Monet in Zaandam
  • Als bestuurslid van de Stichting Monet in Zaandam gaat het om algemene bestuurstaken en om in de praktijk met raad en daad de handen uit de mouwen willen steken om onze vrijwilligersorganisatie verder helpen te professionaliseren. Meer informatie >> Bestuurslid zijn bij Stichting Monet in Zaandam
  • Als gids van de MonetWandelingen vertel je in een 1,5 uur durende rondleiding door het centrum van Zaandam veel informatie over de schilder Claude Monet, het impressionisme en de historie van Zaandam.
  • Als vrijwilliger in het team Educatie ontvang je schoolklassen in het MonetAtelier en geef je door middel van een schilderworkshop en een filmpje informatie over de beroemde schilder aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar.

Wat bieden we je?

  • Een enthousiast team van vrijwilligers met een passie voor Monet in Zaandam.
  • Bedenken, organiseren en meewerken aan diverse MonetProjecten en MonetActiveiten.
  • Gratis mee met de MonetWandeling en andere MonetActiviteiten.
  • Gebruik van de ruimte op de dagen en uren dat het MonetAtelier gesloten is.

Interesse?

Stuur een bericht naar info@monetinzaandam.nl